Vennligst vent...

Logg inn

Skrivehoder

Du må logge inn for å handle/se priser.
HP 72 grått og foto svart skrivehode (C9380A)

HP 72 grått og foto svart skrivehode (C9380A)


Varenr.: C9380A
Bestillingsnr.: 879779
HP 72 skrivehode, grå og fotosvart
Produkt: Blekk
På lagerPå fjernlager: 21
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP 72 skrivehoder, grå og svart foto, gir pålitelig og problemfri utskrift. Få nøyaktighet ved høye utskriftshastigheter og tidsbesparende funksjoner for administrasjon av rekvisita. Presenter din profesjonelle side på beste måte samtidig som produktiviteten er høy.

Viktige salgsargumenter og fordeler

  HPs innovative, store skrivehodedesign har dyser som gir presis og nøyaktig plassering av mindre dråper med høy hastighet. Resultatet er skarp tekst, nøyaktige og fine linjer, jevne og nøytrale gråoverganger og en rekke livfulle farger. Den innovative designen på originale HP 72 skrivehoder gir konsistent utskriftskvalitet selv ved de høyeste utskriftshastighetene.
 • Med originale HP-rekvisita får du problemfri utskrift slik at du unngår prøving og feiling og feil som koster tid. HP Vivera-blekk er utviklet og testet sammen med skriveren for å gi konsistente resultater. HP 72 Vivera-blekk er satt sammen av svært rent blekk, og er laget spesielt sammen med HP 72 skrivehoder og din Designjet-skriver for å gi fremragende pålitelighet. Få skarp, klar og nøyaktig kvalitet hver gang du skriver ut.
 • Interaktiv teknologi som er bygd inn i originale HP 72 skrivehoder, blekkpatroner og Designjet-skriveren, utfører automatiske og kontinuerlige justeringer for å maksimere skrivehodets levetid. Med færre avbrudd og mindre vedlikehold får du kostnadseffektiv og produktiv utskrift. Skrivehodene med høy ytelse kan byttes ut enkeltvis, er enkle å identifisere og installere – så du sparer tid og reduserer antall avbrudd.

Målgruppe

Ideell for profesjonelle og arbeidsgrupper som skriver ut tekniske applikasjoner.

Egenskaper og fordeler

 • Problemfri utskrift – innebygd intelligens i originale HP-rekvisita optimaliserer kvalitet og pålitelighet.
 • Innebygd intelligens i originale HP 72 skrivehoder forlenger levetiden og gir færre avbrudd.
 • Innovativ design på originale HP 72 skrivehoder – mindre dråper, større nøyaktighet, høyere kvalitet.
 • Unngå nedetid med den legendariske kvaliteten og påliteligheten i originale utskriftsrekvisita fra HP.
 • Skrivehoder med høy ytelse som kan byttes ut enkeltvis, er enkle å identifisere og installere.

Inkludert i leveransen

  Skrivehode

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.