Vennligst vent...

Logg inn

Skrivehoder

Du må logge inn for å handle/se priser.
HP 11 svart skrivehode (C4810A)
HP 11 svart skrivehode (C4810A)
HP 11 svart skrivehode (C4810A)

HP 11 svart skrivehode (C4810A)


Varenr.: C4810A
Bestillingsnr.: 635846
HP 11 skrivehode, svart
Produkt: Blekk
På lagerPå fjernlager: 108
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP  11 skrivehode med lang holdbarhet, svart, er en viktig komponent i HPs modulære blekksystem med ultrasmå blekkdråper som gir svært raffinert utskriftskvalitet med ekstrem hastighet.

Viktige salgsargumenter og fordeler

    Separate svarte- og fargeskrivehoder for individuell utskifting ved behov.
  • Det integrerte skrivehodet er om lag 1,25 cm bredt, med 304 dyser, som gir opp til det dobbelte av hastigheten til tidligere blekkskrivere.
  • HPs forbedrede fargeleggingsteknologi (Photoret III) legger flere blekkdråper lagvis på hvert enkelt punkt for å skape myke fargeoverganger og flere direkte skrivbare farger.
  • Hurtigtørkende blekk betyr bedre motstand mot fargesmitte.
  • Det svarte skrivehodet varer gjennom ca 16.000 sider. Et fargeskrivehode skriver om lag 24.000 sider.

Målgruppe

For yrkesbrukere i sammenkoplede og frittstående arbeidsgrupper med behov for fargeutskrift; dessuten bedriftsinterne grafikere og designere, reklamebyråer og tekniske yrkesutøvere med AEC, mekanisk design og GIS som spesialfelt.

For emballasje, butikkmaterialer og plakater. Også for bruk innen arkitektur/ingeniørarbeid/konstruksjon og GIS (geografiske informasjonssystemer).

Inkludert i leveransen

    Skrivehode

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.